15 ratings on

Omgevingsvergunning

Teken Direct regelt de omgevingsvergunning voor uw verbouwing.

Vergunning nodig voor uw verbouwing?

Omgevingsvergunning nodig voor uw bouw- of verbouwproject? Wij verzorgen het vergunningstraject van conceptaanvraag tot omgevingsvergunning. We helpen u graag bij het veilig en probleemloos realiseren van uw project.

Onze ervaren en deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het aanvragen van de omgevingsvergunning en het voltooien van de vereiste documentatie. We nemen de tijd om uw plannen te begrijpen en zorgen ervoor dat alle benodigde documentatie op orde is zodat de vergunning moeiteloos aangevraagd kan worden.

Of u nu een kleine verbouwing of een groot bouwproject plant, Teken Direct biedt een breed scala aan diensten die aan uw behoeften voldoen. We zijn er trots op dat we efficiƫnte, snelle en kosteneffectieve oplossingen bieden om u te helpen uw projecten tot een succesvol einde te brengen.

Wanneer u uw plannen laat uitwerken, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw plannen ook vergunbaar zijn. Oftewel, heeft het plan bij de gemeente kans van slagen? Wij zullen uw plannen altijd vergelijken met de geldende wet en regelgeving en u voorzien van advies.

Aanvraag via het omgevingsloket

Bij Teken Direct begrijpen we hoe belangrijk een vlotte voortgang van uw bouw- of verbouwproject is. Daarom is het essentieel om rekening te houden met de beslistermijnen van de gemeente bij het aanvragen van een omgevingsvergunning via het Omgevingsloket. Na het indienen van uw aanvraag zijn er twee mogelijke procedures: de reguliere procedure, waarbij de gemeente doorgaans binnen acht weken een beslissing neemt, en de uitgebreide procedure, die wordt toegepast bij complexere projecten en waarbij de beslistermijn maximaal zes maanden bedraagt.

Teken Direct werkt nauwgezet aan uw bouwkundige tekeningen om ervoor te zorgen dat uw aanvraag zo volledig mogelijk is, wat de kans op vertragingen vermindert en de efficiƫntie van het goedkeuringsproces door de gemeente verhoogt. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap in het proces, van de voorbereiding van uw aanvraag tot het verkrijgen van uw omgevingsvergunning, om zo de realisatie van uw project te bespoedigen.

Met bouwtekeningen van een bouwkundig tekenbureau is de kans dat uw aanvraag door de gemeente meteen in behandeling wordt genomen, vele malen groter. Dit bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat u vlot kunt starten met uw verbouwproject.

Omgevingsvergunning aanvragen?

Advies over uw plannen?