15 ratings on

3D Visualisatie

3D Visualisatie van uw project

Voor het bouwen of verbouwen van een pand zijn naast bouwkundige tekeningen ook constructieberekeningen van essentieel belang. Deze berekeningen vormen de technische basis voor het ontwerp en de uitvoering van de constructie.

Als u echter precies wilt weten hoe uw project er in de toekomst uit komt te zien, bieden 3D visualisaties uitkomst. Teken Direct kan op basis van 2D bestanden of 3D modellen fotorealistische 3D visualisaties maken van uw project. Dit verschaft een duidelijk beeld, en helpt om uw plannen te communiceren met anderen. 

3D Visualisatie door Teken Direct

HOGE KWALITEIT

Fotorealistische visualisaties waarmee uw project haarscherp in beeld wordt gebracht. (Projectontwikkeling, ontwerpvisualisatie, promotie, social media)

SNELLE LEVERTIJD

In twee weken van 2D schetsen of tekeningen naar 3D visualisatie. Ook zetten we uw schetsen of plan om in heldere 3D visualisaties binnen een tijdsbestek van 2 weken.

RUIME ERVARING

Vastrender heeft ruime ervaring in het maken van 3D visualisaties voor onder andere woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuurprojecten.

Het belang van een goede 3D visualisatie

Aan de slag met een nieuw bouwproject? Een hoogwaardige 3D visualisatie is cruciaal voor het overbrengen van uw projecten aan (potentiële) klanten en stakeholders. Vastrender zet uw 2D bouwtekeningen, schetsen of BIM-model binnen 2 weken om in haarscherpe 3D visualisaties.

Met een gedegen constructieberekening van een ervaren constructieadviesbureau vergroot u aanzienlijk de kans dat uw bouwvergunningaanvraag direct wordt goedgekeurd door de gemeente. Dit bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar stelt u ook in staat om snel van start te gaan met de realisatie van uw bouwproject.

3D VISUALISATIE VOOR UW PROJECT?

ADVIES OVER 3D VISUALISATIE?