15 ratings on

Meer lichtinval en extra vierkante meters.

Nok verhogen? Binnen 24 uur offerte.

Nokverhoging

Voor het realiseren van een nokverhoging is altijd een vergunning nodig.  Met goede bouwkundige tekeningen kunt u bij verschillende aanbieders offertes aanvragen, en de omgevingsvergunning aanvragen. Teken Direct ontzorgt, van bouwtekening tot constructieberekening. Daarnaast verzorgen wij ook de aanvraag via het omgevingsloket. Dit scheelt u veel zorgen en tijd.

Het doen van een nokverhoging kan niet zomaar. Om de veiligheid van uzelf en omwonenden te waarborgen en omdat rekening gehouden moet worden met inpassing in de omgeving, zijn hieraan voorwaarden gesteld. Teken Direct helpt u bij een mooi maar ook veilig ontwerp.

Aangezien voor dit soort ruimtes enige vorm van comfort wenselijk is, is het aan te bevelen bouwkundige tekeningen te laten maken. Op deze tekeningen komen de exacte afmetingen, dikte van de isolatie en het type kozijn te staan.

Offertes aanvragen bij meerdere aannemers met een bouwtekening

Nokverhoging + Dakkapel

Een veel voorkomende verbouwing een dakkapel aan de voorzijde en dubbele nokverhoging aan de achterzijde van de woning. Teken Direct verzorgt het gehele traject, van concept ontwerp tot de uiteindelijke vergunning. Weten wat er mogelijk is voor uw woning? Vraag een offerte aan via onderstaande knop.

Omgevingsvergunning aanvragen

Mocht er een vergunning nodig zijn, dan moet deze aangevraagd worden bij de gemeente. Teken Direct helpt hierbij. Wij maken de bouwtekeningen, constructieberekeningen en leveren de benodigde documenten aan bij de gemeente waardoor een vergunning correct wordt aangevraagd.

Voor het verkrijgen van de vereiste bouwvergunning is een gedegen constructieberekening onontbeerlijk. Teken Direct staat garant voor nauwkeurige en betrouwbare berekeningen die voldoen aan alle wettelijke eisen en normen. Of u nu zelf de vergunningsaanvraag wilt indienen of ons dit wilt laten verzorgen, onze constructieberekeningen bieden de essentiële ondersteuning voor een soepele en succesvolle goedkeuringsprocedure bij de gemeente.

Bezwaar tegen uw plannen

Let wel: Uw buren kunnen bezwaar maken tegen de bouw van een dakkapel. Bezwaar maken kunnen zij tot 6 weken nadat de gemeente de vergunning heeft toegewezen.

Uw vergunningaanvraag zal bij de gemeente (dit verschilt per gemeente) in en op diverse media genoemd worden. Zoals de gemeentepagina in de krant, op de gemeentelijke website en op overheid.nl.

Nokverhoging realiseren?

Advies over een nokverhoging?