15 ratings on

De manier om ruimte te realiseren.

Opbouw? Binnen 24 uur offerte.

Opbouw

Voor het realiseren van een opbouw is altijd een vergunning nodig. Dit is goed voor te stellen, constructieberekening en een gedegen bouwplan zijn met name bij een dakopbouw erg belangrijk. Teken Direct helpt u door gehele vergunningsproces heen, van conceptontwerp tot uiteindelijke vergunningsaanvraag.

Het plaatsen van een dakopbouw kan niet zomaar. Om de veiligheid van uzelf en omwonenden te waarborgen en omdat rekening gehouden moet worden met inpassing in de omgeving, zijn hieraan voorwaarden gesteld. Teken Direct helpt bij het realiseren van een mooi ontwerp dat voldoet aan alle regels in het bestemmingsplan.

Aangezien voor dit soort ruimtes enige vorm van comfort wenselijk is, is het aan te bevelen bouwkundige tekeningen te laten maken. Op deze tekeningen komen de exacte afmetingen, dikte van de isolatie en het type kozijn te staan.

Offertes aanvragen bij meerdere aannemers met een bouwtekening

Ontwerp dakopbouw

Bent u de eerste in de straat die een dakopbouw wilt realiseren? Teken Direct helpt u graag bij ontwerp waar u zo veel mogelijk vierkante meters mee verkrijgt. Een goed ontwerp is niet alleen voor het oog prettig, het helpt ook bij eventuele checks van de welstandscomissie.

Omgevingsvergunning aanvragen

Mocht er een vergunning nodig zijn, dan moet deze aangevraagd worden bij de gemeente. Teken Direct helpt hierbij. Wij maken de bouwtekeningen, constructieberekeningen en leveren de benodigde documenten aan bij de gemeente waardoor een vergunning correct wordt aangevraagd.

Voor het verkrijgen van de vereiste bouwvergunning is een gedegen constructieberekening onontbeerlijk. Teken Direct staat garant voor nauwkeurige en betrouwbare berekeningen die voldoen aan alle wettelijke eisen en normen. Of u nu zelf de vergunningsaanvraag wilt indienen of ons dit wilt laten verzorgen, onze constructieberekeningen bieden de essentiƫle ondersteuning voor een soepele en succesvolle goedkeuringsprocedure bij de gemeente.

Bezwaar tegen uw plannen

Let wel: Uw buren kunnen bezwaar maken tegen de bouw van een aanbouw. Bezwaar maken kunnen zij tot 6 weken nadat de gemeente de vergunning heeft toegewezen.

Uw vergunningaanvraag zal bij de gemeente (dit verschilt per gemeente) in en op diverse media genoemd worden. Zoals de gemeentepagina in de krant, op de gemeentelijke website en op overheid.nl.

Dakopbouw realiseren?

Advies over een te bouwen dakopbouw?