15 ratings on

Digitaliseren

Archieftekeningen digitaliseren?

Bouwvergunning nodig voor uw bouw- of verbouwproject? Voor een omgevingsvergunning moet u ten alle tijde de huidige situatie aanleveren. Vaak zijn hiervoor alleen scans van hele oude tekeningen beschikbaar. Wij helpen u graag bij het digitaliseren van deze tekeningen.

Het grote voordeel hiervan is dat u naast de PDF tekening ook het bronbestand (bijv. DWG file) heeft van deze tekening. Hierdoor kan er altijd verder gewerkt worden in dit bestand en dus aan deze tekening. Met het .DWG bestand kunt u eigenlijk bij ieder bouwkundig tekenbureau aankloppen omdat dit een universeel bestand is waar iedereen mee uit de voeten kan.

Of u nu een kleine verbouwing of een groot bouwproject plant, Teken Direct biedt een breed scala aan diensten die aan uw behoeften voldoen. We zijn er trots op dat we efficiƫnte, snelle en kosteneffectieve oplossingen bieden om u te helpen uw projecten tot een succesvol einde te brengen.

Heeft u tekeningen die gedigitaliseerd moeten worden? Of heeft u hulp nodig bij het opvragen van de juiste tekeningen voor een compleet dossier van uw woning? Vraag een offerte aan, we helpen graag.

Archieftekeningen digitaliseren?

Advies over digitaliseren?