18 ratings on

Omgevingsvergunning nodig?

Teken Direct regelt de omgevingsvergunning voor uw verbouwing.

Vergunning nodig voor uw verbouwing?

Omgevingsvergunning nodig voor uw bouw- of verbouwproject? Teken Direct verzorgt het gehele vergunningstraject van conceptaanvraag tot definitieve vergunning. 

Teken Direct staat klaar om u te helpen bij het aanvragen van de Omgevingsvergunning en het maken van de vereiste bouwtekeningen. We nemen de tijd om uw plannen te begrijpen en zorgen ervoor dat alle benodigde documentatie op orde is zodat de vergunning moeiteloos aangevraagd kan worden.

Of u nu een kleine verbouwing of een groot bouwproject plant, Teken Direct kan helpen bij elke stap van het proces. We zijn er trots op dat we efficiënte oplossingen bieden tegen scherpe tarieven. 

Wij helpen bij elke stap

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recente projecten waar Teken Direct het gehele vergunningsproject heeft verzorgt. Teken Direct verzorgt het volledige vergunningsproces voor onder andere dakkapellen en aanbouwen in heel Nederland. Van bouwtekeningen tot het indienen van de omgevingsvergunning, wij begeleiden u van start tot finish voor een soepele goedkeuring.

Aanvraag via het omgevingsloket

Bij Teken Direct begrijpen we hoe belangrijk een vlotte voortgang van uw bouw- of verbouwproject is. Daarom is het essentieel om rekening te houden met de beslistermijnen van de gemeente bij het aanvragen van een omgevingsvergunning via het Omgevingsloket. Na het indienen van uw aanvraag zijn er twee mogelijke procedures: de reguliere procedure, waarbij de gemeente doorgaans binnen acht weken een beslissing neemt, en de uitgebreide procedure, die wordt toegepast bij complexere projecten en waarbij de beslistermijn maximaal zes maanden bedraagt.

Teken Direct werkt nauwgezet aan uw bouwkundige tekeningen om ervoor te zorgen dat uw aanvraag zo volledig mogelijk is, wat de kans op vertragingen vermindert en de efficiëntie van het goedkeuringsproces door de gemeente verhoogt. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap in het proces, van de voorbereiding van uw aanvraag tot het verkrijgen van uw omgevingsvergunning, om zo de realisatie van uw project te bespoedigen.

Met bouwtekeningen van een bouwkundig tekenbureau is de kans dat uw aanvraag door de gemeente meteen in behandeling wordt genomen, vele malen groter. Dit bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat u vlot kunt starten met uw verbouwproject.

Omgevingsvergunning aanvragen?

Advies over uw plannen?